Barry Callebaut, z siedzibą główną w Szwajcarii jest wiodącym na świecie producentem wyrobów czekoladowych i kakaowych. Firma powstała w 1996 roku z połączenia belgijskiego producenta czekolady Callebaut i francuskiej firmy Cacao Barry. Zajmujemy się pozyskiwaniem i przetwarzaniem ziarna kakaowego oraz produkcją najwyższej jakości produktów czekoladowych, w tym nadzień czekoladowych oraz dekoracji. Posiadamy ponad 50 nowoczesnych zakładów produkcyjnych na całym świecie i sprzedajemy swoje produkty w ponad 100 krajach.
Nasza firma jest obecna na polskim rynku już od 26 lat. W łódzkiej fabryce powstaje ulubiony przysmak całego świata – czekolada wytwarzana w formie płynnej oraz stałej. Jest to drugi co do wielkości zakład w Europie należący do firmy Barry Callebaut, w którym pracuje ok. 280 osób w takich obszarach jak obsługa produkcji, logistyka, zapewnienie jakości, obsługa klienta. Fabryka wspiera rynek lokalny, jak również eksportuje produkty do innych krajów.
KONTAKT:
e-mail: rekrutacja_polska@barry-callebaut.com
nr telefonu (recepcja): 691 413 382
Zatrudnienie przez Agencję Pracy Tymczasowej. Idealne dla studentów, którzy chcieliby podjąć pracę weekendową.
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową z możliwością zatrudnienia bezpośrednio u Pracodawcy;
- pracę w systemie 2 zmianowym (6-18) od piątku do niedzieli (możliwość podjęcia pracy na niepełny etat, więcej informacji podczas rozmowy telefonicznej);
- wynagrodzenie 4670 zł brutto/mc;
- premie frekwencyjną 350 zł brutto;
- dodatek nocny w wysokości 6,40/h brutto;
- bezpłatny dojazd do/z pracy z centrum Łodzi oraz dworca Łódź Kaliska i Retkini;
- możliwość skorzystania z benefitów-karta Multisport oraz ubezpieczenie grupowe w atrakcyjnej cenie.
- pobieranie i analiza próbek surowców i produktów zgodnie z opracowanymi procedurami;
- decydowanie o dopuszczeniu do produkcji surowców zgodnych ze specyfikacją;
- wykonywanie oraz rejestrowanie analiz fizykochemicznych;
- udział w audytach wewnętrznych.
- znajomość prac laboratoryjnych;
- aktualna książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowości do jej wyrobienia;
- mile widziane wykształcenie kierunkowe średnie (np. liceum lub technikum chemiczne, spożywcze, medyczne itp.) lub wyższe (wydział chemii spożywczej, technologii żywności, mikrobiologii itp.) .
CV
Staże
Barry Callebaut
- Płatna: Tak
- Dział firmy: Produkcja
- Stanowisko: Kontroler/ka procesu
- Miejscowość: Łódź
- Rozpoczęcie pracy: 2023-11-05
- Możliwość zatrudnienia na stałe: Tak
- Liczba osób: 1
- Tryb pracy: Praca Stacjonarna
- https://www.barry-callebaut.com/pl-PL
- Nowy Józefów 36
- 94-406 Łódź
- 691 413 382