LOGOWANIE
Powrót do ofert
Pracownik laboratorium fizyko-chemicznego
Oferta ważna do: 2023-10-29

Barry Callebaut, z siedzibą główną w Szwajcarii jest wiodącym na świecie producentem wyrobów czekoladowych i kakaowych. Firma powstała w 1996 roku z połączenia belgijskiego producenta czekolady Callebaut i francuskiej firmy Cacao Barry. Zajmujemy się pozyskiwaniem i przetwarzaniem ziarna kakaowego oraz produkcją najwyższej jakości produktów czekoladowych, w tym nadzień czekoladowych oraz dekoracji. Posiadamy ponad 50 nowoczesnych zakładów produkcyjnych na całym świecie i sprzedajemy swoje produkty w ponad 100 krajach.   

Nasza firma jest obecna na polskim rynku już od 26 lat. W łódzkiej fabryce powstaje ulubiony przysmak całego świata – czekolada wytwarzana w formie płynnej oraz stałej. Jest to drugi co do wielkości zakład w Europie należący do firmy Barry Callebaut, w którym pracuje ok. 280 osób w takich obszarach jak obsługa produkcji, logistyka, zapewnienie jakości, obsługa klienta. Fabryka wspiera rynek lokalny, jak również eksportuje produkty do innych krajów. 

 

KONTAKT:

e-mail: rekrutacja_polska@barry-callebaut.com

nr telefonu (recepcja): 691 413 382

Oferujemy:

Zatrudnienie przez Agencję Pracy Tymczasowej. Idealne dla studentów, którzy chcieliby podjąć pracę weekendową.

  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową z możliwością zatrudnienia bezpośrednio u Pracodawcy;
  • pracę w systemie 2 zmianowym (6-18) od piątku do niedzieli (możliwość podjęcia pracy na niepełny etat, więcej informacji podczas rozmowy telefonicznej);
  • wynagrodzenie 4670 zł brutto/mc;
  • premie frekwencyjną 350 zł brutto;
  • dodatek nocny w wysokości 6,40/h brutto;
  • bezpłatny dojazd do/z pracy z centrum Łodzi oraz dworca Łódź Kaliska i Retkini;
  • możliwość skorzystania z benefitów-karta Multisport oraz ubezpieczenie grupowe w atrakcyjnej cenie.  
Zakres zadań:
  • pobieranie i analiza próbek surowców i produktów zgodnie z opracowanymi procedurami;
  • decydowanie o dopuszczeniu do produkcji surowców zgodnych ze specyfikacją;
  • wykonywanie oraz rejestrowanie analiz fizykochemicznych;
  • udział w audytach wewnętrznych.
Umiejętności:
  • znajomość prac laboratoryjnych;
  • aktualna książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowości do jej wyrobienia;
  • mile widziane wykształcenie kierunkowe średnie (np. liceum lub technikum chemiczne, spożywcze, medyczne itp.) lub wyższe (wydział chemii spożywczej, technologii żywności, mikrobiologii itp.) .
Dokumenty potrzebne do aplikacji:

CV

Staże

Barry Callebaut

  • PłatnaTak
  • Dział firmyProdukcja
  • StanowiskoKontroler/ka procesu
  • MiejscowośćŁódź
  • Rozpoczęcie pracy2023-11-05
  • Możliwość zatrudnienia na stałeTak
  • Liczba osób1
  • Tryb pracyPraca Stacjonarna
Kontakt :

Zapisz się do newslettera jeśli chcesz otrzymywać najnowsze informacje oraz oferty praktyk i staży